Contes animats d’arreu del món – Les tres germanes que van caure dins de la muntanya

A Story from Norway


Al peu d’una muntanya, viu una família pobra formada per una vídua malalta i les seves tres filles, Kari, Mari i Mai. Quan arriba la nit, els trolls surten del seu cau i un d’ells s’endú l’única gallina de la família. Les tres germanes decideixen sortir a la seva recerca. Encara que la mare les avisa que no vagin més enllà de l’arbre gran, Kari i Mari cauen en un parany en el camí de la muntanya. El troll vol que una d’elles sigui la seva promesa perquè si no… Ja només en resta Mai, la germana més petita

Veure més detalls de la fitxa

Asterix – 06 La volta a la Gàl·lia – Le Tour de Gaule d’Astérix

Després de ser estomacat pels gals, el prefecte Luci Flordelotus decideix aïllar als gals tancant-los dins d’una estacada aixecada al voltant del poble. Davant del fet, Astèrix el desafia a, juntament amb Obèlix, travessar l’estacada, donar una volta a tota la Gàl·lia recollint una especialitat culinària d’allà per on passi, com a prova del seu viatge, per oferir-li finalment un banquet al prefecte amb totes elles.

Veure més detalls de la fitxa

La finestra indiscreta

Amb una cama enguixada a causa d’un accident, un reporter gràfic es veu obligat a guardar repòs. Tot i la companyia de la seva atractiva xicota i de la seva infermera, procura vèncer el tedi de la seva convalescència observant des de la finestra del seu apartament els habitatges del davant. Així, el reporter espia meticulosament la vida dels seus veïns a través d’uns prismàtics. Un conjunt de petits però estranys incidents el porten a sospitar que un veí, la dona del qual ha desaparegut misteriosament, és un assassí.

Veure més detalls de la fitxa