Babylon 5 – Temporada 5 – 5×05 La corba d’aprenentatge – Learning Curve

Dos joves Rangers acompanyen el guerrer Minbari Durhan a l’estació. Mentrestant, uns pinxos cometen un assassinat als baixos fons i voldran pelar en Zack perquè no en tregui l’entrellat. Els dos alumnes Rangers es trobaran involucrats en el conflicte i hauran de lluitar per la supervivència.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – En Podna i la Podni

A Story from Pakistan


Dos ocellets, en Podna i la Podni, viuen feliços al bosc. Mentre Podna cerca menjar, el Raja escolta el bell cant de la Podni i se l’endú a palau per poder gaudir sempre de les seves cançons. Quan Podna descobreix què ha passat, l’arbre que protegeix el niu li proporciona una poció amb poders màgics. Podna la beu i utilitza aquests poders per reunir aliats que l’ajudin a alliberar la Podni. Mentrestant, tancada dins d’una gàbia, Podni està massa trista per cantar per al Raja. Podrà rescatar-la en Podni?

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×20 El que hi ha a sota – What Lies Beneath

En Tyler recupera el control del seu cos i fuig a la mansió Salvatore, on avisa dels plans d’en Markos. En Damon intenta localitzar l’Enzo amb l’ajuda d’en Luke, qui diu que pot ocultar l’Stefan i l’Elena si estan en un mateix lloc; el grup se’n va a una cabana que havia estat del pare de la Caroline. Mentrestant, en Tyler demana a en Jeremy i en Matt que l’ajudin a obtenir més informació sobre els plans d’en Marko. En Damon proposa jugar a “Jo mai, mai” per descobrir on és l’Enzo, el qual aprofita que pot interferir al món real per atacar l’Elena, la qual confessa la veritat a en Damon. Finalment l’Enzo ataca els Salvatore, però arriba a un acord amb en Damon poc abans que en Markos localitzi els dobles.

Veure més detalls de la fitxa

El somni

El somni del Celler de Can Roca” va ser un sopar articulat com una òpera en 12 plats que va reunir a Barcelona, el 6 de maig del 2013, dotze comensals de disciplines molt diverses i amb un factor en comú: la curiositat per experimentar, per anar més enllà dels límits dels sentits, al voltant de les creacions gastronòmiques dels germans Roca. La pel·lícula mostra el procés creatiu dels més de 40 artistes que hi van participar.

Veure més detalls de la fitxa

Amb C majúscula – Temporada 4 – 4×01 Qualitat de vida – Quality of Life – a)

Al cap d’uns mesos de tornar de Puerto Rico, la Cathy es recupera d’una operació al cervell. Les sessions de quimioteràpia l’empenyen a replantejar-se la vida i també el tractament contra el càncer. Per això decideix deixar la feina de mestra i dedicar-se a fer el que li vingui de gust. En Paul continua la carrera d’orador i comença a escriure un llibre. L’Adam suspèn la química. L’Andrea no s’acaba de trobar bé a la residència universitària.

Veure més detalls de la fitxa

Confidence

En Jake Vig és un espavilat i elegant estafador amb mètodes tan espectaculars com eficients. Amb l’ajuda del seu equip: el Gros, el Milers, el Big Al i dos oficials de policia corruptes, el Lloyd i l’Omar, acaba d’estafar milers de dòlars al confiat Lionel Dolby. El que ignora és que en Dolby en realitat és el comptable d’un capo de l’hampa: l’excèntric Winston King.

Veure més detalls de la fitxa

After Earth

Un aterratge d’emergència deixa el jove Kitai Raige i el seu pare, Cypher, atrapats al planeta Terra, mil anys després que una sèrie d’esdeveniments catastròfics obliguessin la humanitat a marxar-ne. El pare està ferit i el fill s’haurà d’embarcar en un perillós viatge amb l’objectiu de trobar ajuda i tenir l’oportunitat de tornar a casa.

Veure més detalls de la fitxa

The Pelayos

”The Pelayos” és l’emocionant aventura d’un grup de joves amb poques perspectives de futur als quals se’ls presenta una gran oportunitat: canviar la seva sort i gaudir d’una aventura que es convertirà en un estil de vida absolutament a contracorrent, desbancar els casinos del món amb un mètode infal·lible basat en la imperfecció de la ruleta.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 5 – 5×04 Vista des del galliner – A View from the Gallery

En Mack i en Bo, dos operaris que pertanyen a l’equip de manteniment de l’estació, tenen opinions pròpies en relació amb els esdeveniments de la Babylon 5. Mentre estan treballant, es desencadenen uns incidents que trasbalsen les altes esferes. Uns alienígenes misteriosos ronden les instal·lacions per atacar-les i els treballadors són al rovell de l’ou.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – Els dos germans

The Two Brothers: A Story from Russia


Dos germans viuen amb els pares en una cabana de llenyataires del bosc, sempre barallant-se. Quan el pare i la mare han de viatjar al poble per aplegar queviures per l’hivern, el gran rep instruccions de vetllar per la casa i no perdre de vista el petit. Una nit, el més gran, ben tip que el petit el molesti mentre llegeix, l’empeny a fora, enmig de la neu, només perquè el deixi en pau. Però el germà petit serà raptat pel Besavi del Gebre i quan el pare torna, furiós i entristit, envia el fill gran a rescatar-lo.

Veure més detalls de la fitxa