Babylon 5 – Temporada 5 – 5×01 Sense solucions de compromís – No Compromises

Elizabeth Lochley és la nova comandant de la Babylon 5, escollida específicament pel President Sheridan. La nova comandant va fer costat a en Clark a la Guerra Civil. Garibaldi és el nou Cap d’Intel•ligència de l’Aliança. Sheridan i la Delenn partiran cap a Minbar quan s’acabin les instal•lacions per conformar l’Aliança, La redacció dels juraments i principis s’encomana a G’Kar. A més, a la Babylon 5 arriba un grup de telèpates fugitius del Cos Psíquic que, liderats per en Byron, es disposen a formar una colònia a l’estació.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – El cuc dels gerds

The Raspberry Worm: A Tale from Finland


És la temporada dels gerds! Mentre gaudeixen dels fruits que han recollit, quatre nens descobreixen un cuc al mig. Les germanes Aina i Tessa salven el cuc de la sola de la sabata del seu germà Lorenzo i, més tard, del bec d’una garsa afamada. El que no saben és que aquest cuc especial es recordarà de la seva bona acció. L’endemà Aina i Tessa tornen a omplir els cistells de gerds al bosc. Però quan es fa fosc i arriba el moment de tornar a casa s’adonen que estan ben perdudes.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×11 El Desamorós – Dislocœur

És el dia dels enamorats i el Kim es prepara per fer un regal a la Choé, però ella el rebutja i el deixa en ridícul. L’Esfinx aprofita el disgust i la ràbia del Kim per convertir-lo en el Desamorós, un súper malvat que es dedica a destruir les relacions d’amistat i d’amor entre les persones.

Veure més detalls de la fitxa