La nit cau sobre Manhattan

El jove i idealista Sean Casey aconsegueix entrar a treballar a l’oficina del fiscal del districte. Tindrà una primera oportunitat quan es faci càrrec del cas d’un narcotraficant assassí que ha ferit greument el seu pare, agent veterà del cos de policia de Nova York. Els advocats del criminal al·leguen en la seva defensa que el seu client és únicament una petita baula d’una complexa xarxa de corrupció policial.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 5 – 5×03 Un animal exemplar – The Paragon of Animals

En Garibaldi i l’Aliança volen que els telèpates de la Babylon 5 col·laborin per aplegar informació classificada, però reben una resposta negativa. La Lyta parla amb en Byron sobre l’ajuda que pot aportar. L’atac al planeta Enfili fa setmanes que dura i sembla que els Drazi hi són al darrere, com comprova en Byron quan sondeja la ment de l’ambaixador d’aquesta raça. Mentrestant, en Sheridan intenta que els Mons No Alineats signin la declaració de principis que impedeixi aquesta mena de pràctiques.

Veure més detalls de la fitxa

Llàgrimes del sol

Un equip comandat pel tinent Waters, un veterà oficial de la unitat especial SEAL, s’endinsa en el cor d’Àfrica amb la missió de rescatar Lena Kendrick, una doctora americana que treballa en una zona molt conflictiva. Però, quan la troben, ella es nega a abandonar els refugiats i exigeix a Waters que els escorti a tots a través de la perillosa jungla nigeriana.

Veure més detalls de la fitxa