Angry Indian Goddesses

A la idíl·lica platja de Goa, la Frieda, una fotògrafa d’èxit, reuneix les seves millors amigues en la vetlla de les seves noces. El grup és divers, un exemple de la moderna societat índia: la Nargis, la noia guapa; la Su, empresària i mare; la Jo, aspirant a actriu de Bollywood; la Pammy, mestressa de casa; la Mad, cantant i compositora i la Laxmi, que treballa de minyona. Tot està llest per a una alegre nit de celebració. Però hi ha un petit detall: la Frieda no ha dit a les seves amigues amb qui s’ha promès.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – En Tumur, el rabadà

A Story from Mongolia


El Khan, cap d’una nació de tribus nòmades, mor sense descendència. L’astròleg reial profetitza que el nou Khan arribarà des del sud, cavalcant a lloms d’un tigre i amb una serp pitó a la mà dreta. Després d’haver estudiat lluny de casa durant tres anys sense gaire èxit, en Tumur decideix tornar per treballar com a pastor. Durant el llarg camí, una dona gran l’acull a la seva cabana i l’adverteix sobre els tigres. Tumur li respon que té més por de les gotes que cauen del cel. Poc s’imagina que un tigre l’espera fora de la cabana…

Veure més detalls de la fitxa

Novembre dolç

Nelson Moss és un alt executiu del món de la publicitat que no té vida personal fora de la feina. En Nelson coneix la Sara, una dona vital i excèntrica, a qui fa una proposició inusual: passar junts el mes de novembre i després separar-se. Serà una relació sense compromisos ni pressions, només vivint al dia. Però cap dels dos no compta amb la possibilitat d’enamorar-se.

Veure més detalls de la fitxa

Amb C majúscula – Temporada 4 – 4×01 Qualitat de vida – Quality of Life – b)

Un cop a casa, la Cathy vol preparar una festa d’aniversari per al seu fill, però al final s’ha d’anul·lar i ella li acaba donant tots els regals que tenia guardats per als pròxims aniversaris. També contracta una noia perquè faci classes particulars de química a l’Adam. El Paul va a veure el seu editor. L’Andrea vol marxar de la residència universitària i tornar a casa dels Jamison. La Cathy decideix deixar el tractament de quimioteràpia.

Veure més detalls de la fitxa