Les combattants

Entre els seus amics i l’empresa familiar, l’estiu del jove Arnaud es presenta més aviat tranquil… Fins que topa amb la Madeleine, bonica i contundent alhora, un bloc de músculs tensos i averanys catastròfics. Ell no espera res, ella es prepara per al desastre. Fins on la seguirà quan ella no li ha demanat mai res? És una història d’amor? O potser una història de supervivència? O totes dues a la vegada.

Veure més detalls de la fitxa

Star Trek: La nova generació – Temporada 6 – 6×04 Relíquies – Relics

L’Enterprise troba l’Scotty a bord d’una nau de transport de la Federació atrapada dins d’un raig transportador i el treuen d’una inconsciència que durava ja 75 anys. L’Scotty resultarà tenir informació de vital importància per salvar per última vegada l’Enterprise i evitar que sigui destruït dins d’una esfera de Dyson.

Veure més detalls de la fitxa

Temps de silenci – Temporada 2 – 2×19 Enfrontats

Octubre 1990. La Joana, inevitablement, és present en la vida de l’Andreu i la Núria. És un tema que cal resoldre, però resulta poc menys que impossible. L’any de la campanya “Posa-te’l, posa-l’hi”. L’any del descobriment de l’aluminosi. En Xavier i en Jaume encara tenen comptes pendents. I en Xavier espera prosperar políticament al costat del president…

Veure més detalls de la fitxa

Trencaneu

Un experiment fallit projectat per solucionar el problema de l’escalfament global, gairebé ha destruït la vida sobre la Terra desencadenant una glaciació. Els únics supervivents són els passatgers del ferrocarril Snowpiercer, un tren que recorre el món impulsat per un motor de moviment etern. El tren està dividit en dues classes: a la part davantera hi va la classe acomodada i amb privilegis, i als vagons de cua, la classe obrera. Fastiguejats per les condicions infrahumanes en què viuen, els passatgers de cua decideixen organitzar una revolució per apoderar-se del control de la màquina.

Veure més detalls de la fitxa

Els àngels de Charlie

La pel·lícula, basada en la popular sèrie de televisió dels anys 70, explica la història de Natalie, Dylan i Alex, tres investigadores privades d’elit que treballen per un home misteriós a qui anomenen Charlie. Els tres àngels de Charlie busquen un home que han segrestat. Es tracta de Knox, un geni de la informàtica que ha inventat un sistema d’identificació mitjançant la veu molt sofisticat.

Veure més detalls de la fitxa