La tortuga vermella

Un nàufrag arriba a una illa tropical deserta on troba aigua, fruita fresca i gran diversitat d’animals. Amb els troncs d’un bosc de bambú proper decideix construir un rai per escapar de l’illa. Un cop enllestit amb molt d’esforç, tots els seus intents per tornar a la civilització es veuen frustrats per una tortuga vermella gegant que li enfonsa reiteradament l’embarcació.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – El fill del sabater

A tale from Armenia


El jove Aram i els seus amics duen una vida feliç i senzilla. Durant el dia, treballen adobant sabates per guanyar diners. A la nit, comença la diversió. Jocs i petites festes són tot el que necessiten per omplir la nit d’alegria. Però el rei està desconcertat perquè les grans festes de palau són avorrides i no tenen el mateix èxit. Desesperat per conèixer el secret, primer el rei s’apropa a ells d’amagat. Després, els anirà privant de tot allò que creu que els fa feliços. Tot i així, Aram i els seus amics no es desanimen pas.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×19 Reflekta

A l’institut, arriba el dia de fer-se la foto de grup de tota la classe, però la Juleka creu que està maleïda, perquè mai aconsegueix sortir a cap foto. Sembla que aquesta vegada la maledicció es trencarà, però els tripijocs de la Chloé per situar-se al costat de l’Adrien faran que la Juleka tregui el seu costat més fosc, cosa que aprofitarà l’Esfinx immediatament per crear una nova súper-malvada.

Veure més detalls de la fitxa

Amb C majúscula – Temporada 4 – 4×02 No t’ho pots emportar (b) – You Can’t Take It with You – b)

Gràcies als consells del seu professor, l’Andrea s’inspira en els sarcòfags egipcis per dissenyar un vestit espectacular, i la Cathy li demana que l’hi faci per portar-lo al seu enterrament. En Sean vol donar un ronyó per ajudar un desconegut. L’Adam aprova la química. La Cathy i en Paul es reconcilien, però ella l’inscriu a un lloc web per trobar parella i l’obliga a anar a una cita amb una vídua.

Veure més detalls de la fitxa