El baró fantàstic

Mentre fa el primer passeig per la Lluna, l’astronauta Tony comprova estupefacte que no és ni de bon tros el primer a arribar-hi: Cyrano de Bergerac, els tripulants de la nau de Jules Verne i el famós Baró de Münchhausen li han arrabassat aquest honor. El Baró de Münchhausen el confon amb un Home de la Lluna i el convida a acompanyar-lo a la Terra.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – A través de la neu

A Tale from Japan


Després d’un llarg hivern i saturats de nevades, els germans Shiro i Kanko finalment poden sortir a jugar. Quan entren al bosc descobreixen ninots de neu fets per guineus i, tot i que els adults els han advertit que les guineus són molt múrries i entremaliades, decideixen anar a trobar-les. Llavors coneixen Konzaburo, la guineu blanca, que els ofereix unes boletes per menjar i els convida a un espectacle de llanterna màgica que tindrà lloc a l’escola de les guineus la propera lluna plena. Encara que no les tenen totes hi van…

Veure més detalls de la fitxa

L’Scooby-Doo! La música del vampir

La Velma enreda la colla per anar de vacances a un poblet de la zona dels pantans del sud dels Estats Units. Però quan hi arriben es troben que hi fan una fira del tema dels vampirs, i a en Shaggy i a l’Scooby no els fa gaire gràcia. Allà la Velma es troba amb un estudiós dels temes vampírics que ve d’una família de caçavampirs. Les coses es compliquen de mala manera quan apareix un vampir de veritat, que necessita casar-se amb una núvia humana per regenerar-se. L’escollida no és altra que la Daphne. I els nostres herois suen de valent per salvar la seva amiga dels ullals del vampir i per resoldre el misteri que envolta aquest personatge tan sinistre.

Veure més detalls de la fitxa