Babylon 5 – Temporada 5 – 5×13 El cos és la mare, el cos és el pare –

The Corps is Mother, the Corps is Father


Bester inicia dos nous alumnes perquè rebin la formació que els permeti arribar a ser membres del Cos. El seu aprenentatge s’altera quan un poderós telèpata sembla haver embogit i escapa cap a la Babylon 5. En Bester i els dos joves novells viatgen a l’estació per resoldre els embolics que pugui causar. La recerca els servirà per practicar els aspectes més delicats de la instrucció.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – La pastora i l’escura-xemeneies

A Story from Denmark


A una estança d’una casa elegant, les figures i pintures cobren vida quan les persones en surten. Damunt d’una tauleta hi ha dues precioses figures de porcellana: una delicada pastoreta i un escura-xemeneies que carrega una escala. Tots dos es professen un amor mutu i volen casar-se, però a l’avi de la pastoreta no li agrada la idea perquè la vol casar amb una talla de fusta amb peus de cabra que guarneix un armari. Com refusa aquest casament a contracor, la pastora decideix escapar amb l’escura-xemeneies per poder estar junts per sempre.


De Hans Chistian Andersen

Veure més detalls de la fitxa

L’Scooby-Doo! La llegenda del Fantosaure

En Shaggy no pot parar de cridar de resultes d’un ensurt que ha tingut quan investigaven una casa encantada amb tota la colla. El metge li diu que no ha de tornar a passar por i li prohibeix pujar a la Màquina del Misteri. La Daphne proposa que vagin a un balneari que hi ha al costat d’un poblet perdut al desert i…

Veure més detalls de la fitxa