Els premis Darwin

Michael Burrows, un jove inspector d’homicidis, té un petit problema: pateix hematofòbia, és a dir, que es desmaia quan veu sang. Per la seva condició de policia, aquest fet resulta una font de maldecaps constant. Una nit, Michael deté un sospitós d’assassinats en sèrie i li ha de donar un cop de puny perquè no se li escapi. Com que li fa sang, es desmaia i, per acabar-ho d’adobar, resulta que tot queda enregistrat en vídeo perquè Michael havia accedit a col·laborar en un documental sobre la policia.

Veure més detalls de la fitxa

Aloha, Scooby-Doo!

L’Scooby-Doo i tota la colla se’n van a Hawaii amb motiu del concurs de surf del Gran Kahuna. Però el concurs es veurà afectat per la desaparició d’un dels surfistes i l’amenaça del Wiki Tiki, l’antic esperit maligne que viu al volcà de Pulanana, que creu que la gent del continent ha anat a l’illa a fer-la malbé i se’n vol venjar! Els que havien de ser uns dies d’oci, fent snorkel, surf i parapent a l’illa, es convertirà per a l’Scooby-Doo i companyia en una nova aventura on hauran d’investigar la misteriosa aparició del Wiki Tiki i resoldre el misteri abans que el volcà entri en erupció. Hi seran a temps?

Veure més detalls de la fitxa

Doraemon Atlantis: el castell del mal

Nobita i els seus amics volen anar-se’n d’acampada uns dies però no aconsegueixen posar-se d’acord. Aniran al mar o a la muntanya? Per sort, Doraemon té la solució perfecta: una acampada submarina mentre escalen les enormes muntanyes que s’estenen sota l’aigua. D’aquesta manera, el grup es dirigeix a les profunditats d’Atlantis a bord d’un hydrobuggy i allà descobreixen un nou univers. Peixos abissals, fosses oceàniques, planes interminables, escarpats cingles…

Veure més detalls de la fitxa

Creature Comforts – Temporada 1 – 1×09 El sentit de tot plegat – What’s It All About?

Què va ser primer: el diplodoc o el pardal? Els llimacs van sortir dels volcans? I quina sensació té un gat domèstic quan s’aixeca després del son originari? L’episodi mostra un calaix de sastre, amb unes criatures -flor i nata de la natura- que miren d’esbrinar d’on han sortit.

Veure més detalls de la fitxa