Ilha das Flores [VOSC]

Documental punyent que, partint d’un senzill tomàquet de la plantació del Sr. Suzuki, ens presenta sota una aparença didàctica una descripció detallada i extremadament meticulosa del conjunt de relacions alimentàries en ecosistemes sotmesos a la influència de l’ésser humà. El narrador, per mitjà del muntatge i d’un punt de vista inicialment hilarant, ens convida a reflexionar sobre la globalització d’un sistema socioeconòmic que desencadena efectes perversos arreu.

Veure més detalls de la fitxa

El Merder 2016

L’actor Toni Albà ha pronunciat i interpretat el pregó alternatiu de les festes de la Mercè de Barcelona. La iniciativa va sorgir de manera espontània a les xarxes com a resposta des del món independentista. Ha estat una protesta per l’elecció del pregoner oficial de l’Ajuntament de Barcelona: l’escriptor Javier Pérez Andújar, que en un article va qualificar els independentistes de ‘aiatol·làs’. Albà, després d’un recorregut que ha començat al Fossar de les Moreres, ha comparegut al pla de Palau caracteritzat com el rei espanyol Felip V i, irònicament, s’ha adreçat als ‘ciutadans de la conquerida ciutat de Barcelona’.

Veure més detalls de la fitxa

Temps de silenci – Temporada 2 – 2×08 Temptant la sort

Secrets de veritat i secrets de mentida. Mentre que hi ha coses que no semblen més que petites anècdotes, hi ha descobriments que fan mal. Algunes veritats val més aclarir-les. D’altres, en canvi, val més fugir-ne… A en Jaume li ha arribat l’hora de saber la veritat. I qui ha estat acostumat a manar, no s’hi pot desacostumar fàcilment, com en Xavier. Però més amunt, també passen coses: la filla de Franco és detinguda a l’aeroport.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×07 Lady Wifi – Lady Wifi

L’Alya, que està decidida a desemmascarar com sigui Ladybug, és expulsada de l’escola. Esfinx aprofita el disgust i la ràbia de l’Alya per akumatitzar-la en Lady Wifi, una malvada que es mou per les xarxes i que té per únic objectiu saber qui s’amaga darrere de la màscara de Ladybug.

Veure més detalls de la fitxa

Paios legals

En Val surt de la presó després de complir 28 anys de condemna. Doc, el seu millor amic, l’espera a la sortida per anar a veure en Hirsch, un altre vell col·lega. Malgrat l’edat, els tres gàngsters decideixen reprendre aquesta mateixa nit la seva vida de crims, drogues i sexe. No obstant, en Doc ha de fer abans un treball urgent que li ha encarregat el cap de la banda; ha de matar en Val per liquidar un compte pendent. El dilema és complicat, i disposa de poc temps per resoldre-ho.

Veure més detalls de la fitxa