Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×16 Mentre dormies – While You Were Sleeping

L’Stefan explica a l’Elena què ha passat mentre ella estava inconscient. En Damon intenta confessar a l’Elena que va matar l’Aaron. La Caroline descobreix la veritat sobre el virus i l’Enzo li assegura que existeix un antídot, però per obtenir-lo necessiten certa informació que només els pot proporcionar l’Stefan. L’Elena, que no para de tenir al·lucinacions, troba en Luke, a qui sembla que coneix, i l’envia a buscar la Liv i la Bonnie per sortir del campus, on està atrapada per un encanteri de la Liv. Finalment en Damon confessa a l’Elena la veritat sobre l’Aaron i arriben a un nou acord sobre la seva relació.

Veure més detalls de la fitxa

Temps de silenci – Temporada 2 – 2×10 Il·lusions

Febrer del 79. La vida canvia per a tothom. Fins i tot en Francesc Xavier té una part humana que no havíem descobert. Arriben les segones eleccions generals. La Núria és candidata i, si treu escó, se n’haurà d’anar a viure a Madrid… L’esquerra avança, però poc. La inseguretat ciutadana és el problema candent. Els veïns s’organitzen, però no tots estan preparats…

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×09 Rogercop – Rogercop

El dia que se celebra la jornada de pares a l’institut, la Chloé perd un braçalet molt valuós i no triga ni un segon a culpar la Marinette. L’alcalde, molt nerviós, intenta obligar el Roger, l’agent de policia, a escorcollar la Marinette, i això desencadena una nova aventura amb un nou malvat que amenaça la pau a París.

Veure més detalls de la fitxa