Retornats

La humanitat conviu amb gent d’aparença normal que ha estat infectada per un virus devastador. Només la injecció diària d’una proteïna evita que es transformin en zombis. Kate treballa en una unitat de recerca intentant trobar una vacuna definitiva. A més, amaga una poderosa raó: la seva parella, l’Alex, és un «retornat». El caos es desferma quan el Govern anuncia l’escassetat de la proteïna i la paralització de les recerques, obligant a tots els infectats a ingressar en un centre militar d’alta seguretat. Tement el pitjor, l’Kate i l’Alex decideixen no acatar les ordres i fugir. El seu compte enrere per la supervivència ha començat.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×09 Esfera – Sphere

Ja només queda un objecte per recuperar i, segons l’inventari de la casa del tresor, es tracta d’una esfera platejada. La vareta de saurí assenyala sota terra: no serà per casualitat la piloteta del rei talp? Ràpidament a la Dulcinea se li acut que poden fer un intercanvi amb una altra esfera, també brillant. L’Artefius té la solució perfecta: una peixera idèntica a la piloteta del rei talp. Ara bé, quan baixen per fer tractes, es troben amb un rei desolat que no voldrà saber res de negocis fins que no es reconciliï amb la seva xicota.

Veure més detalls de la fitxa

El jove Frankenstein

El jove doctor Frederick Frankenstein, un neurocirurgià nord-americà, intenta escapar de l’estigma llegat pel seu avi, que va crear anys enrere una horrible criatura. Però, quan hereta el castell de Frankenstein i descobreix un estrany manual científic en què s’explica pas a pas com retornar la vida a un cadàver, comença a crear el seu propi monstre. Ajudat pel geperut Igor i la curvilínia Inga, el doctor crea un ser amb un únic propòsit: ser estimat.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×08 Històries – Stories

Tot San Lorenzo es disposa a sortir a cercar els objectes que falten del tresor. Els nens, evidentment, també s’hi volen afegir, però el Gat és molt clar: només adults. A més, ells s’han de quedar a vigilar que ningú s’acosti a la casa del tresor. Avorrits, no saben què fer fins que arriba Taranis, el déu del tro, decidit a recuperar el seu ceptre, que molt probablement s’amaga a San Lorenzo. Per aturar-lo, els nens s’inventaran tota mena d’històries.

Veure més detalls de la fitxa

L’últim emperador

Pequín, 1908. Pu Yi, un nen de tres anys, és designat emperador i no podrà sortir de la ciutat prohibida on viurà rodejat d’una cort sumptuosa. Pu Yi té un preceptor, l’escocès Reginald Johnston, que arriba a ser el seu millor amic. El 1922 Pu Yi es casa amb Wang Jung i agafa una concubina. Al cap de dos anys, Beny Yu Hsiang pren el poder i expulsa Pu Yi de la ciutat prohibida. El 1932 accepta ser l’emperador titella de Manxukuo, ex-Manxúria, envaïda pels japonesos.

Veure més detalls de la fitxa

Coneixent la Matsuko

En un barri perifèric de Tòquio, la policia troba el cadàver d’una dona de 53 anys anomenada Matsuko Kawajiri. El seu nebot Sho, un noi de vida desordenada que vol dedicar-se a la música, rep l’encàrrec del seu pare de recollir els objectes personals de Matsuko a l’apartament on vivia. L’apartament està ple de bosses d’escombraries i està encara més descuidat que el seu, però poc a poc Sho va descobrint a través de records i testimonis com va ser de dissortada la vida de la seva tia… i qui podria tenir motius per assassinar-la.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 4 – 4×18 Interseccions en temps real – Intersections in Real Time

En Sheridan es desperta a la presó on l’han dut després de detenir-lo. Està en una habitació buida i porta un collaret i braçalet metàl·lics que són per produir un dolor molt intens mentre l’interroguen i torturen. Volen que admeti que es un traïdor a la Terra.
L’acusen d’amotinament, incitació a l’amotinament, sedició, terrorisme, conspiració per derrocar el govern, sabotatge, etc i volen que demani clemència, dient que estava sota la malèvola influència dels extraterrestres. En Sheridan s’hi nega i aguanta.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×07 Simitarra – Scimitar

L’Artefius ha aconseguit desxifrar un fragment més de l’encanteri que protegia San Lorenzo. Per refer-lo, s’hauran de recuperar totes les peces que falten del tresor i l’eina que els pot ajudar és la vareta de saurí d’Akhenaton, que malauradament també s’ha extraviat. Ara bé, la malvada Simitarra, que tot aquest temps ha estat tancada a la casa del tresor, sap qui se l’ha endut i està disposada a ajudar a trobar-la, sempre que mentrestant pugui corrompre aquell qui l’empunyi.

Veure més detalls de la fitxa

La Família Irreal

Els personatges de la família reial del programa d’humor «Polònia» se’n van al teatre per representar una comèdia esbojarrada on la sàtira i la ironia es combinen amb números musicals i en la qual podrem veure com se’n surt la nostra monarquia com una família real. La Casa Reial ha estat desposseïda de tot privilegi i implantada sense concessions a la societat actual, esdevenint una família real que suporta, com totes, el pes de la crisi, l’atur ferotge, el venciment de la hipoteca i els abusos dels que manen.
Les peripècies d’una família molt peculiar. Entre les seves vicissituds com a comuns mortals, s’han intercalat els problemes que han afectat la Casa Reial durant els últims temps: l’accident de Froilán, la cacera del rei o el «cas Urdangarín» són alguns dels episodis que han traslladat a l’escenari els creadors de l’obra.

Veure més detalls de la fitxa

Faltes lleus

Per què no se’ns estima com voldríem? Aquesta és la qüestió que planeja sobre les vides dels personatges d’aquesta història, que té lloc una tarda d’estiu. El Mediterrani. Una celebració familiar. Viure al límit. Una tria errònia i el feble fil que aguanta els seus mons es trencarà. I quan necessites afecte desesperadament, pots acabar fent coses que arrisquin la teva relació.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – El rei Salomó i l’abella

King Solomon And The Bee: A Story from Israel


El rei Salomó, l’home més savi del món i que entén el llenguatge de tots els animals, convida la reina de Sabà a palau. Tot és a punt per a la visita però, poc abans que hi arribi, una abella pica el nas del rei. L’abella promet que, si la perdona, un dia o un altre el compensarà per la picada. Salomó la perdona i riu, tot pensant que una criatura tan insignificant no podrà ajudar mai el més savi dels homes. Però va ben errat.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×06 Encanteri – Spells

Mentre l’escamot júnior del Gat continua el seu entrenament, arriba el so d’una trompeta de combat. Per sort, només són dos lladres que s’han equivocat de dia. Ara bé, San Lorenzo ja es pot començar a preparar perquè l’endemà arriba tot un exèrcit, capitanejat pel temible el Moco. El Gat només hi veu una solució: recuperar l’encanteri que protegia el poble, però com que l’Artefius no està gaire per la feina, decideix provar-ho ell.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×11 500 anys de solitud – 500 Years of Solitude

Mentre s’enfronta a una nova crisi, la Katherine recorda la nit en què va tenir la seva filla, que poc després l’hi van prendre. L’Stefan diu a l’Elena, la Bonnie i la Caroline que la salut de la Katherine ha empitjorat, mentre en Damon, en Matt i en Jeremy recorden alguns dels moments més notables de la doble. La Nadia apareix amb un pla aterridor i l’Stefan i l’Elena es veuen obligats a ajudar-la. Finalment l’Elena i la Katehrine comparteixen un inesperat moment de connexió.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×05 Escamot – Squad

Davant un incident menor, es fa evident que quan el Gat no està disponible, San Lorenzo és víctima fàcil de lladres i malvats. És per això que el Gat decideix crear un grup de defensa, l’escamot júnior del Gat, format pels nens de l’orfenat. Ell els entrena en el seu estil: una mica de lluita i molta fatxenderia, amb cançó de victòria inclosa. El que no saben és que el malvat bandit el Moco ha aconseguit escapar del drac i que ve amb set de venjança.

Veure més detalls de la fitxa

El que el dia deu a la nit

Younes només té nou anys quan el seu pare es queda arruïnat. Totalment atabalat, resol confiar el nen al seu germà, un farmacèutic integrat en la comunitat occidental d’Orà (Algèria). El nen creix entre joves colons dels quals es fa amic inseparable. Una existència privilegiada que ni la Segona Guerra Mundial ni les convulsions d’un nacionalisme àrab en plena expansió poden pertorbar. Fins al dia en què arriba a la ciutat l’Émilie, una jove fascinant que es convertirà en l’objecte de desig de tots ells i que posarà a prova la seva amistat.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×04 Abelles – Bees

Un petit visitant s’ha colat a l’orfenat i no hi ha manera de treure’l. La Dulcinea recorre, doncs, a l’heroi del poble perquè faci fora l’abella, però resulta que al Gat li fan pànic. Per acabar-ho d’adobar, darrere d’ella, n’arriba tot un exèrcit. Desarmats, els sanlorenzans no saben com enfrontar-s’hi, fins que truca a la porta la Flautista. Només fent sonar la seva flauta, les abelles marxaran. Ella, a canvi, només vol una mica de “pasta”.

Veure més detalls de la fitxa