Els misteris d’en Murdoch – 8×12 El diable es vesteix amb cotilla- The Devil Wears Whalebone

Un grup de dones es manifesta davant d’una cotilleria on fan la presentació dels nous models de cotilles de la temporada. Des de fora, algú llença un maó que trenca un vidre i va a parar al cap d’una model, que mor a l’instant. Tothom creu que el culpable ha d’estar entre les manifestants però, en fer l’autòpsia, la doctora Grace descobreix que la causa de la mort de la model ha estat una altra de ben diferent.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×08 Un home mort al campus – Dead Man on Campus

L’Elena i la Caroline decideixen fer una gran festa per celebrar el retorn de la Bonnie, que intenta acostumar-se a la seva nova realitat, però en Jesse interromp els seus plans quan demana ajuda a la Caroline. En Damon interroga el Dr. Maxfield fent servir un mètode molt cruel i en Wes li revela que està creant una nova espècie de vampirs. Mentrestant, la Katherine ajuda en Matt amb els seus problemes i l’Stefan lluita per superar el que va viure durant l’estiu. Durant la festa l’Elena descobreix que ella i l’Aaron tenen moltes coses en comú.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – 1×03 Germans – Brothers

El poble de San Lorenzo rep la visita, inesperada i desagradable, d’uns lladres extremadament àgils que s’ho enduen tot. De seguida el Gat reconeix que no és l’estil dels lladres habituals i decideix investigar-ho. Aquest cop s’ha de deixar ajudar per un dels nens de l’orfenat, en Toby, que l’admira profundament. L’ajudant, tanmateix, serà més aviat un obstacle i després fins i tot un aliat dels lladres, fins que les coses tornin al seu curs.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×10 L’home del cul de ferro – The Man in the Iron Booty

El rei Julien troba una ampolla amb un missatge molt intrigant a la platja. El missatge diu que és d’un pobre rei que ha perdut el tron i que, per recuperar-lo, necessita que algú li enviï mil mangos. Qui ho faci, en rebrà el triple. La cobdícia del rei Julien és tan gran que no es pot estar de provar-ho, però les coses no sempre surten com un espera.

Veure més detalls de la fitxa