Els misteris d’en Murdoch – 8×14 El problema de la noia de Toronto – Toronto’s Girl Problem

La doctora Grace va a una festa amb la seva amiga Lillian i l’endemà troben l’amfitriona assassinada. La víctima resulta ser la cap d’una banda femenina que roba joieries. La doctora i la seva amiga s’infiltren a la banda, però fracassen i no troben l’assassí. En canvi, en Charlie, un nebot d’en Brackenreid que s’acaba d’incorporar a la comissaria, resol el cas com si res.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – L’arbre de les pomes d’or

The Tree With The Golden Apples: A Story from Netherlands


La bella Marieke, filla del moliner, rep la visita de tres germans, Cornelius, Dirk i Jan, que volen demanar la seva mà. El pare els exigirà que, com a prova del seu amor, portin una de les pomes d’or que creixen a un arbre de l’illa a l’altra banda del llac. Els tres pretendents s’afanyen per aconseguir el fruit daurat, però dos d’ells no jugaran gaire net. L’ajut dels elements naturals serà decisiu en aquesta cursa.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 1 – 1×05 Aventura – Adventure

El Gat amb Botes ja no troba gaire al·licient a haver-se d’enfrontar als lladres de sempre: ha arribat un punt que per ell és un senzill entrenament. La Dulcinea, amoïnada perquè el Gat comença a enyorar els vells temps, d’aventures trepidants, decideix preparar-li una sorpresa especial. El que sí que és una bona sorpresa és l’arribada d’en Jack, un antic company de batalla, amb qui de nou es trobarà immers en una situació delicada.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×12 Un amor correspost – True Bromance

En Maurice s’enfada perquè el rei Julien no fa cas dels seus consells ni els valora, i decideix buscar-se un nou regne on l’apreciïn més. En veure que en Maurice l’ha abandonat, el rei Julien cau en un pou de tristesa i melangia, i està disposat a fer el que calgui per recuperar el seu conseller i amic. Això sí, sense haver-li de demanar perdó… ni que sigui cantant.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×05 Decisions

Un article de la Judit provoca que una patum -un important i senil escriptor- i la seva jove esposa l’amenacin amb emprendre accions legals si no es retracta. Mentre la Judit està disposada a plantar cara, l’Eduard busca un pacte airós. La Marta, seguint els ensenyaments del curs d’autoconeixement, s’entossudeix a fer circumcidar el Kòstia malgrat la por del nen i l’oposició del Felip. La Carme vol convèncer el seu productor perquè converteixin el seu personatge de malvada en la bona emblemàtica de la sèrie.

Veure més detalls de la fitxa