Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×04 Abelles – Bees

Un petit visitant s’ha colat a l’orfenat i no hi ha manera de treure’l. La Dulcinea recorre, doncs, a l’heroi del poble perquè faci fora l’abella, però resulta que al Gat li fan pànic. Per acabar-ho d’adobar, darrere d’ella, n’arriba tot un exèrcit. Desarmats, els sanlorenzans no saben com enfrontar-s’hi, fins que truca a la porta la Flautista. Només fent sonar la seva flauta, les abelles marxaran. Ella, a canvi, només vol una mica de “pasta”.

Veure més detalls de la fitxa

Temps de silenci – Temporada 1 – 1×10 Destins

Les radionovel·les disfressen la realitat quotidiana. La que tothom va vivint com pot mentre, d’alguna manera, progressa. Però de vegades, a algú la vida li dóna una segona oportunitat. I en Llorenç es retroba amb el món de l’arquitectura. El món que va abandonar per fer-se càrrec de la fàbrica. Altres, com en Joaquim, estan convençuts que les seves oportunitats s’han acabat. La Victòria descobrirà la raó del canvi d’actitud del seu fill.

Veure més detalls de la fitxa

Blackfish

«Blackfish» ens explica la història de Tilikum, una orca que ha matat a diverses persones al llarg de la seva vida en captivitat. La directora Gabriela Cowperthwaite reuneix imatges impactants i entrevistes amb una gran càrrega emotiva per explorar l’extraordinària naturalesa d’aquestes criatures, el tracte que aquestes espècies reben en captivitat, la vida dels ensinistradors i les pressions que exerceix la indústria dels parcs aquàtics.

Veure més detalls de la fitxa