Els misteris d’en Murdoch – 8×18 Inspector murri – Artful Detective

L’inspector Murdoch investiga uns assassinats en sèrie cada cop més enrevessats. Les víctimes apareixen sense el polze de la mà dreta, i totes semblen tenir deutes de joc. Mentrestant, l’agent Crabtree descobreix que el reaparegut Archibald Brooks maltracta l’Edna i el seu fill, i decideix ajudar-los. Finalment, quan en Murdoch creu haver resolt el cas dels assassinats, la investigació farà un gir dramàtic i inesperat.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 1 – 1×09 Botes – Boots

Tot explicant proeses del passat, apareix, de nou, l’amic Jack, que tornarà a tenir una intervenció poc afortunada. Aquest cop, amb l’argument que s’ha reformat i que no té cap interès en l’or de San Lorenzo, aconsegueix que el Gat amb Botes li obri les portes de la casa del tresor. Mentre explora els artefactes màgics descobreix un parell de botes força curioses: les botes de set llegües, tan ràpides com problemàtiques.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×16 Adéu, rei! – King Juli-END?

El rei Julien creu que està molt malalt i va a veure el Dr. S., que li diu que s’està morint. Tot i que no ho sembla pas, ell s’ho creu. Per tal que el rebin a l’altra vida com cal, la Masikura li diu que ha de demanar perdó a tothom qui ha maltractat al llarg d’aquests anys. Però, quan demana perdó a la Crimson, ella es vol aprofitar de la mort del rei en benefici propi.

Veure més detalls de la fitxa