Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×11 500 anys de solitud – 500 Years of Solitude

Mentre s’enfronta a una nova crisi, la Katherine recorda la nit en què va tenir la seva filla, que poc després l’hi van prendre. L’Stefan diu a l’Elena, la Bonnie i la Caroline que la salut de la Katherine ha empitjorat, mentre en Damon, en Matt i en Jeremy recorden alguns dels moments més notables de la doble. La Nadia apareix amb un pla aterridor i l’Stefan i l’Elena es veuen obligats a ajudar-la. Finalment l’Elena i la Katehrine comparteixen un inesperat moment de connexió.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×05 Escamot – Squad

Davant un incident menor, es fa evident que quan el Gat no està disponible, San Lorenzo és víctima fàcil de lladres i malvats. És per això que el Gat decideix crear un grup de defensa, l’escamot júnior del Gat, format pels nens de l’orfenat. Ell els entrena en el seu estil: una mica de lluita i molta fatxenderia, amb cançó de victòria inclosa. El que no saben és que el malvat bandit el Moco ha aconseguit escapar del drac i que ve amb set de venjança.

Veure més detalls de la fitxa

El que el dia deu a la nit

Younes només té nou anys quan el seu pare es queda arruïnat. Totalment atabalat, resol confiar el nen al seu germà, un farmacèutic integrat en la comunitat occidental d’Orà (Algèria). El nen creix entre joves colons dels quals es fa amic inseparable. Una existència privilegiada que ni la Segona Guerra Mundial ni les convulsions d’un nacionalisme àrab en plena expansió poden pertorbar. Fins al dia en què arriba a la ciutat l’Émilie, una jove fascinant que es convertirà en l’objecte de desig de tots ells i que posarà a prova la seva amistat.

Veure més detalls de la fitxa