Doraemon 2005 anime – Temporada 1 – 1×22 – Una guerra interestel·lar a les golfes

En Nobita, que és tot un geni dels videojocs, ha convençut en Doraemon perquè el deixi jugar a un joc del futur. Aviat, però, apareixerà al futur de veritat per descobrir que el malvat Mal Vàder està construint una base secreta a la Terra amb l’objectiu de conquerir tot el planeta. En Nobita té clar que cal aturar com sigui aquesta crisi interplanetària!

Veure més detalls de la fitxa

Temps de silenci – Temporada 2 – 2×09 Recances

La censura militar encara és viva. I la justícia segueix ancorada en el passat. Encara hi ha repressors i reprimits: les llibertats són febles. El temps passa i s’obren portes on se n’han tancat d’altres. Però traspassar-les no és fàcil. Els sentiments són forts, però els obstacles, difícils. La Núria es troba davant de la gran decisió. I arreglar el passat tampoc és necessàriament una bona idea.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×08 El Dibuixant – Le Dessinateur

El Nathaniel és un noi tímid que està enamorat de la Marinette, però la Chloé el posa en evidència. L’Esfinx aprofita la ràbia i la frustració del noi per convertir-lo en un akuma: en Dibuixant, un súper malvat que fa realitat tot el que dibuixa. El Nathaniel aprofitarà els seus nous poders per venjar-se de la Chloé.

Veure més detalls de la fitxa