Contes animats d’arreu del món – Ewenn Congar

Ewenn Congar: A Story from France


Ewenn i el seu pare malviuen dels minsos fruits de la collita. El noi diu d’anar a estudi per poder trobar una bona feina. Després de ser el millor de l’escola i havent gastat tots els estalvis, Ewenn s’acomiada del pare per buscar fortuna. Un malèfic bruixot el pren al seu servei i el durà a un castell farcit de cavalls i ocellots engabiats. Aviat descobrirà a través de la dolça veu d’una donzella quins secrets n’amaga.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 2 – 2×03 Kòstia

La família Anglada al complet han preparat una sonada rebuda al Kostia, amb globus i cartell de benvinguda. Però la sobtada immersió de l’orfe rus en la nombrosa família catalana no resulta tan festiva com tothom s’esperava. I, mentre la Marta estrena de manera traumàtica la seva maternitat, l’Aïda viu de manera igualment traumàtica la sobtada aparició de la germana del seu company al seu niuet d’amor.

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×08

Quan el Dídac marxa a passar un cap de setmana fora de Barcelona amb el Sergi, l’Elena decideix que no es vol quedar sola a casa i queda amb el primer noi que troba per internet, el Quim: un personatge molt peculiar que la portarà a jugar a un «Laser Tag». L’Ona, víctima de la seva gelosia, decideix presentar-se a la tenda de discos on treballa la Gina per conèixer la nova parella de l’Àlex. El que ella no sap es que l’Àlex i la Gina ja no estan junts.

Veure més detalls de la fitxa