Contes animats d’arreu del món – El noi que no sabia cap conte

The Boy Who Had No Story: A Story from Ireland


En Rory O’Donoghue és un vailet molt poruc que la mare envia a la ciutat per vendre uns mitjons a un mercader. Per arribar-hi haurà de viatjar durant tota la nit. A la fondalada troba una casa on viu una vella bruixa que a canvi del sopar li demana únicament que li expliqui un conte. Però… Ai! El pobre Rory no en sap cap. La vella, rabiüda, el fa fora de casa. No serà l’única persona estranya que trobarà en el camí…

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×03 Dies de glòria – Glory Days

En Bat Masterson, un defensor de la llei i una figura molt famosa de l’oest americà, diu que ha vist en Butch Cassidy i en Sundance Kid en un combat de boxa de Toronto, però que no els ha pogut detenir. Els agents de la comissaria numero 4, capitanejats per l’inspector Brackenreid, miraran de detenir els famosos bandolers amb l’ajuda d’en Bat. La cosa es complica quan aquests dos bandolers són els principals sospitosos del robatori d’un banc i d’un tren.

Veure més detalls de la fitxa

Evasio d’Absolom

L’any 2022 el capità John Robbins és conduït a Absolom, una illa selvàtica on els presos més conflictius són abandonats fins a la mort. Robbins s’enfronta a una situació límit: la lluita contra una societat salvatge i primitiva, els presos més terribles i els dimonis del seu passat. Per a Robbins només hi ha una sortida: escapar a tota costa d’Absolom.

Veure més detalls de la fitxa