Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×04 La pinyeta dels meus ulls – Pineapple of My Eye

La Masikura vol marxar de vacances, però el rei Julien no li dóna permís perquè té por de prendre decisions ell sol, sense els seus consells. Perquè la deixi marxar, la Masikura li dóna una pinya que conté les ànimes de tots els reis que han precedit en Julien, perquè l’aconselli a l’hora de prendre decisions. El rei Julien està tan encantat amb la seva nova assessora, que en Mort es posa gelós i la segresta.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1974 – 281

Portada: Morris. Allò que passa; El Passerell (Una aventura de Lucky Luke): Per Morris i Goscinny; En pau poca-sort: Per Irroca; Les estrelles variables: Per Francesc Nicolau; El llaüt esquerdat: per Jacint Torrents; Bombolles: Per Roser Iborra; La gerra màgica (Rondalla oriental); …I a més, ot El Bruixot, Jep i Fidel, Sergi Grapes, Espagueti, els barrufets, En cresques…etc

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×07 Soterrat – What Lies Buried

Durant unes obres a la comissaria n. 4, uns operaris troben un esquelet enterrat sota el terra de formigó. Les restes corresponen a l’agent Finch, un policia que va desaparèixer coincidint amb unes obres, l’any 1881. La doctora Grace dictamina que l’agent va morir assassinat d’un cop al cap. L’inspector Murdoch i el seu equip hauran d’interrogar tots els policies d’aquella època… i això inclou en Brackenreid, el comissari Giles i el comissari jubilat Stockton.

Veure més detalls de la fitxa