L’oncle Boonmee recorda les seves vides anteriors [VOSC]

L’oncle Boonmee, agricultor tailandès dedicat a l’apicultura, pateix una greu insuficiència renal crònica. Conscient que li resta poc temps de vida, reuneix al seu voltant els familiars més propers: la seva cunyada Jen i el seu nebot Tong. L’acompanya també Jaai, immigrant provinent de Laos que ha esdevingut el seu home de confiança i infermer.

Veure més detalls de la fitxa

Els joves – Temporada 2 – 2×07 Extra [VOSC]

La sèrie té el seu origen en els clubs de comèdia del circuit londinenc a finals de la dècada dels 70 i començaments dels 80. De mica en mica, aquests espectacles anaren agafant fama, cosa que va permetre que els seus actors es coneguessin i comencessin a treballar junts. La BBC veient el potencial del grup va començar a negociar amb ells. Finalment, el projecte es titulà The Young Ones, i va obtenir un gran èxit i reconeixement internacional.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×02 Els bolquers estan de moda – Diapers Are the New Black

Del baobab on hi ha el palau reial, en cau una caixa plena de bolquers, i el rei Julien decideix posar-los de moda a tot el regne. Creu que així serà recordat com el rei més a la moda de tota la història. Ara bé, no hi ha bolquers per a tothom, i això crea malestar entre els que s’han quedat sense i altercats entre els que en tenen i els que no.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×05 En Murdoch pren Manhattan – Murdoch Takes Manhattan

En Murdoch i la doctora Ogden estan de viatge de nuvis a Nova York, i es troben que el president Roosevelt s’hostatja al seu mateix hotel. Una sèrie de fets sospitosos que es produeixen a l’establiment els fan témer que algú vulgui atemptar contra la vida del president. Paral·lelament, en Brackenreid i la doctora Grace han de resoldre el cas d’un home atropellat per dos cotxes diferents en una ciutat amb un trànsit rodat escassíssim.

Veure més detalls de la fitxa