Desaparicions

A Nou Mèxic, a finals del segle XIX, la Maggie és una dona lluitadora que viu sola amb dues filles, la Lilly i la Dot. Samuel Jones, el pare de la Maggie, va abandonar-la quan ella era una nena i ha viscut més de vint anys integrat en una tribu d’indis apatxes. Jones torna i busca reconciliar-se amb la seva família, però la Maggie no en vol saber res.

*** Nova versió millorada HD-DVB

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 1 – 1×09 Una mentida molt, molt grossa – The Really Really Big Lie

El rei Julien descobreix els preparatius d’una festa d’aniversari i es pensa que no l’han convidat. Sense que ho vegi ningú, decideix tastar el pastís, però l’enxampen, i llavors diu que no ha sigut ell sinó un drac molt alt i gros, cosa que esvera molt els lèmurs del regne. Perquè no li descobreixin la mentida, el rei Julien es fa construir un drac, però esclar, la cosa es complica.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 2 – 2×10 Èxit

L’Eduard té un rotund fracàs en l’estrena de l’última òpera que ha dirigit. Després de barallar-se amb el verinós crític que més l’ha humiliat, es fan amics. El crític exerceix una enorme influència sobre ell i provoca que la vena envejosa de l’Eduard es desboqui, fins que arriba a envejar tots i cadascun dels membres de la pròpia família.

Veure més detalls de la fitxa