Hànuman

Tom, un jove escocès, va passar part de la seva infància al sud de l’Índia amb el seu pare, arqueòleg que va descobrir una estàtua del déu hindú Hanuman. Anys més tard, Tom troba per casualitat aquesta estàtua en una subhasta a Londres. S’adona que l’estàtua i altres obres sagrades són objecte de tràfic, i decideix tornar a sud de l’Índia a lluitar contra els traficants.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 4 – 4×11 Línies de comunicació – Lines of Communication

A Mart estan preocupats perquè les forces de la Terra els estrenyen cada cop més, i poden arribar a capturar el que queda de la resistència abans de finals d’any si no actuen a temps. A la frontera de l’espai Minbari, i com que la casta guerrera no hi vol actuar, la Delenn es decideix a intervenir-hi amb els Estels Blancs.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 1 – 1×01 – Jo, el rei – King Me

El rei Julien, l’oncle del príncep Julien, abdica el tron i cedeix la corona –per motius inconfessables– al seu nebot, que es converteix així en el rei Julien XIII. El nou rei vol celebrar una gran festa de coronació, però les fosses tenen altres plans, i decideixen celebrar el reial esdeveniment cruspint-se els súbdits del monarca. La primera missió del nou rei serà impedir-ho i salvar els seus súbdits, si no es vol quedar sense regne.

Veure més detalls de la fitxa