Cites – Temporada 2 – 2×11

El Berto no té sort amb això de les cites per internet: S’atabala, es posa nerviós i sempre l’acaba cagant. Però avui comptarà amb l’ajuda de la Laia, la seva millor amiga, qui l’ajudarà al més pur estil Cyrano de Bergerac en la seva cita amb l’Elena. Avui el Pere i la Maria han decidit trobar-se, dos avis per qui això de les cites per internet es totalment desconegut. Però, en aquest cas, no serà l’edat el problema, sinó el mal geni del Pere el que potser ho esguerra tot.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×04 Les noces d’en Murdoch – Holy Matrimony, Murdoch!

En Murdoch i la Dra. Ogden ultimen els preparatius de la seva boda amb la inestimable ajuda de la senyora Brackenreid. Però, abans, la Julia ha de declarar al judici de la Mary Thompson, una expacient que, presumptament, va matar el seu marit en estat d’alienació mental. Tot indica que l’acusada passarà la resta de la seva vida en una institució psiquiàtrica, fins que una misteriosa postal canvia el curs dels esdeveniments.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×01 La fossa llesta – My Fair Foosa

En un atac de les fosses contra els lèmurs, la Clover aconsegueix capturar-ne una. Llavors el rei Julien té una de les seves brillants idees: vol convertir la fossa en lèmur. Tothom l’hi vol treure del cap, però ell, tossut, ho intenta de moltes maneres sense èxit, fins que, per casualitat, en descobreix una que funciona: la música. El rei ensenya a ballar la fossa i la converteix en el lèmur perfecte, fins que la cosa s’espatlla.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 2 – 2×13 Encadenats

L’anunci del Felip i la Marta que es casen per regular la seva situació amb el Kòstia fa que l’Eduard descobreixi l’interès econòmic que per a ell representaria el matrimoni. Davant la negativa de la Judit, l’Eduard es proposa tornar-la a enamorar, i es veu ajudat per la il·lusió que els petits tenen per la cerimònia. Tot plegat es converteix en un setge a la Judit perquè es rendeixi i doni el sí.

Veure més detalls de la fitxa