Contes animats d’arreu del món – La tieta tigre

A Story from Taiwan: Aunt Tiger


Diuen les llegendes xineses que, quan els tigres es fan vells, el seu únic desig és transformar-se en ésser humà. Per mitjà de conjurs màgics repetits durant cinc dies i cinc nits, un d’aquests tigres adquireix finalment forma humana. Però, malauradament, la transformació dista molt de ser perfecta i haurà de posar-hi remei abans de la posta de sol del tercer dia del tercer mes… Només li queda un dia!

Premi BAFTA a la millor animació infantil de 2001.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 1 – 1×06 Menja, lluita, estima – Eat Prey Shove

La Clover està molt estressada, cosa que significa un perill per a la comunitat de lèmurs per la seva agressivitat, i un problema per al rei Julien perquè a tot arreu hi veu perills i no li deixa fer res. Vet aquí, doncs, que el rei Julien i en Maurice decideixen que la Clover s’agafi unes vacances. Durant aquestes vacances, coneixerà un lèmur misteriós que li despertarà noves sensacions.

Veure més detalls de la fitxa

Doraemon 2005 anime – Temporada 1 – 1×06 – L’interruptor del despotisme

En Nobita està convençut que tothom es riu d’ell i que tot és culpa dels altres. Sobretot d’en Gegant! En Doraemon avui treurà un aparell molt delicat que fa desaparèixer la gent que et molesta: l’Interruptor del Despotisme. Fer un mal ús d’aquest invent pot portar conseqüències molt greus, però en Nobita de vegades sembla que no tingui res al cap…

Veure més detalls de la fitxa