Babylon 5 – Temporada 4 – 4×12 Conflictes d’interès – Conflicts of Interest

En Flanklin i en Marcus han tornat de Mart després d’aconseguir l’ajut de la resistència, i en Franklin va a veure a l’Ivanova que està muntant l’emissora de TV “La veu de la resistència”. Ja ho tenen tot muntat a excepció dels repetidors de taquions i de l’energia per fer arribar el senyal fins la Terra. En Franklin li suggereix fer servir l’energia d’Epsilon 3 i l’Ivanova va cap el planeta amb una llançadora.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 1 – 1×07 Encegat per la ciència – He Blinded Me with Science

El rei Julien ha de ballar la dansa de la pluja per aconseguir que els déus facin ploure, però s’estima més ballar un ball més marxós amb el Lloro, el seu radiocasset. De cop, el Lloro es para, i el rei es pensa que s’ha mort. Quan es disposa a llençar-lo apareix un personatge, en Timo, que li diu que se li han acabat les piles. Aleshores en Julien descobreix la ciència i decideix deixar de banda els déus.

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×10

Desprès d’haver-se divorciat del seu marit, l’Àngels té una cita per internet amb el Josep, un home d’allò més avorrit del que no sap com desempallegar-se. Contra tot pronòstic, amb qui acabarà connectant és amb el Dani, un noi que podria ser el seu fill. La Gina avui es retrobarà amb el Marc, a qui no veu des de l’incident del cop de puny. El seu amic té una noticia per ella, marxa a viure a Tailàndia. Aquesta notícia farà que la Gina es replantegi els seus sentiments respecte a ell.

Veure més detalls de la fitxa