Terra de faraons

Després d’una nova campanya victoriosa, Kheops, faraó de l’antic Egipte, planeja construir per a ell i els seus incomptables tresors una tomba monumental i inexpugnable. Decideix confiar en les arts de Vashtar, un arquitecte estranger de gran talent que es troba entre els presoners. Amb la condició de l’alliberament del seu poble, Vashtar li presenta el projecte d’una piràmide gegant, que quedarà hermèticament segellada per mitjà d’un enginyós mecanisme de la seva invenció.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – Com va ser que la tortuga es va guanyar el respecte de tothom

How Tortoise Won Respect: A Story from South Africa


Fa molt de temps, els animals van decidir que no volien restar més entre els homes i van construir un jardí meravellós per viure-hi. Però el xacal, la llebre i el flamenc no volen col·laborar per mantenir-lo. Tot i els advertiments de la prudent tortuga, la inconsciència dels tres mandrosos desvetllarà un terrible perill per a la felicitat de tots els animals. La tortuga haurà de fer mans i mànigues per resoldre el desgavell.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×05 El joc de la felicitat – Gimme Gimme Gimme: The Game

El rei Julien està trist, però en Mort troba un joc que creu que li retornarà l’alegria i fins i tot el farà feliç, perquè és un joc que es juga amb diners, i ja se sap que els diners fan la felicitat. El problema és que, quan juguen, sempre guanya en Mort, que acaba acaparant tots els diners del regne i deixant tots els altres lèmurs endeutats. I com que té molts diners, en Mort és molt feliç.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×02 Lladres

Un robatori a la casa es produeix la mateixa nit que el Jairo i la Carme hi han fet una festa amb uns equatorians. Mentre un paranoic, l’Eduard, fortifica la casa i la Judit aprofita la situació per preparar el seu nou llibre, un veí -que promou patrulles de vigilància- acusa el Jairo de còmplice dels lladres que actuen al barri, i a la casa es desencadena un autèntic procés judicial en família.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×08 Alt voltatge – High Voltage

L’inspector Murdoch investiga l’assassinat de un inventor que ha mort electrocutat provant el seu invent, una cadira que transmet un corrent elèctric feble amb suposats efectes rejovenidors. Els fets han tingut lloc en una habitació del mateix hotel on s’allotgen en Murdoch i la Dra. Ogden. Segons el recepcionista, una dona jove acompanyava la víctima. Però les pistes semblen acusar en Thomas Edison Jr., el fill del famós inventor del mateix nom.

Veure més detalls de la fitxa