20th Century Boys 1

L’any 1969, Kenji i el seu grup d’amics de l’escola van escriure el Llibre de les Profecies, una mena de joc en el qual explicaven com una organització maligna destruïa el món i obligava un grup de nou herois a salvar la humanitat. Anys després, el 1997, Kenji ha de deixar la seva vida de músic de rock per atendre el negoci familiar i ajudar la seva mare. Tot canvia quan en una reunió d’exalumnes li parlen d’una estranya secta religiosa.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×05 El ball del monstre – Monster’s Ball

En Silas continua perseguint la Katherine perquè necessita beure’s tota la seva sang per curar-se de la immortalitat, però ara la Katherine és ostatge de la Tessa. A la universitat l’Elen investiga la mort d’una companya seva a mans d’un vampir i topa amb dos personatges misteriosos: el doctor Maxfield i l’Aaron. Mentrestant, la Caroline està contenta perquè en Tyler ha anat a la universitat i ella es pensa que podran estar sempre junts, però aviat té un desengany. En Damon pacta amb en Silas perquè aquest faci ressuscitar la Bonnie.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 1 – 1×04 Un cap només per aguantar la corona – Empty Is the Head

El rei Julien es lleva amb ressaca. Ell no se’n recorda, però durant la festa de la nit ha promès als seus súbdits que resoldria tots els problemes que tinguessin. Naturalment, al matí ja té tots els súbdits fent cua a la porta de casa seva per reclamar-li que resolgui els problemes particulars de cadascú. A més, el rei visita els seus súbdits d’amagat i comença una revolta contra ell mateix.

Veure més detalls de la fitxa