Els misteris d’en Murdoch – 8×01 La llei del silenci. Primera part – On the Waterfront: Part 1

Un grup de comerciants del port de Toronto està sopant i, de sobte, apareixen uns encaputxats que maten un comensal a bastonades. Quan en Murdoch es disposa a investigar el crim, s’adona que hi ha un grup violent que té atemorit tot el port, cosa que dificulta la investigació. Mentrestant, la doctora Ogden i la doctora Grace es fan sufragistes i es volen manifestar per demanar el vot per a les dones.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 1 – 1×10 Una tasseta més – One More Cup

Un sac amb grans de cafè arriba misteriosament al regne del rei Julien. Després de descobrir com es prepara el cafè i la utilitat que té, tant el rei com els súbdits comencen a beure’n tasses i tasses. Al cap de poc, tot el regne està enganxat al cafè i tothom va a cent per hora. Però llavors apareix en Karl, l’arxienemic del rei Julien, i es descobreix que tot era un pla seu per apoderar-se del regne.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1974 – 276-277

Portada: Ornas. Cinc-cents anys de llibres impresos: Per Albert Jané; L’humor de Cesc; història de la impremta: Per Jacint Torrents; Llegir la natura: Per jacint torrents; La lluita per la causa: Per joaquim Carbó; El follet i el botiguer: Rondalla de Hans Andersen; El futur del llibre: Per feliu sallent; Confidències sobre la meva biblioteca: Per El Senyor Tísner; Els llibres nois son vostres: Per miquel porter; Un llibre per a cadascú: Per Teresa Duran; …I a més, ot El Bruixot, Jep i Fidel, Benet Tallaferro, Pere Vidal, Històries de Barrufets, Sergi Grapes, Espagueti, els barrufets…etc

Veure més detalls de la fitxa