Cites – Temporada 2 – 2×13

La Paula arriba al seu propi casament amb dubtes sobre el que sent: Ha de continuar endavant amb la cerimònia o deixar-ho tot i anar a buscar la Sofia? L’Elena descobreix que el Gerard és un dels convidats al casament i decideix aprofitar la trobada per tancar la porta a una possible relació per sempre. Quan perdi els anells de compromís, però, no tindrà cap dubte que el culpable és el Gerard, acusació que ell negarà categòricament.

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×12

Després de tenir una sèrie de cites desastroses, l’Elena dóna una última oportunitat a l’aplicació trobant-se amb el Gerard. Contra tot pronòstic creu que per fi ha trobat l’home perfecte, fins que de sobte descobrirà que el Gerard és el noi que li feia “bullying” a l’escola. L’Àngels i el Francesc, dos divorciats, s’han citat en un restaurant. El Francesc sembla que amaga alguna cosa, i al llarg de la cita descobrirem que tots dos tenen molt més en comú del que pensàvem.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×07 La mort i la donzella – Death and the Maiden

L’Elena i en Damon havien quedat amb en Silas que ell els ajudaria a fer ressuscitar la Bonnie, però com que en Silas se’n desdiu, demanen ajuda a la Tessa, que fa un encanteri reunint l’Elena, la Katherine i l’Amara. En Silas intenta fer fracassar l’encanteri, però no se’n surt. En Silas i l’Amara es tornen a trobar i, finalment, sembla que podran descansar en pau junts, però amb en Silas no se sap mai què pot passar.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×03 La Crimson i la Clover – Crimson and Clover

Al regne del rei Julien XIII es presenta tot d’una la germana bessona de la Clover, la Crimson, amb qui ella no té gaire bona relació. Tan bon punt la veu, el rei Julien se sent atret per la nouvinguda, un amor que és correspost immediatament i que, a part de ser la notícia de l’any al regne, té tots els números d’acabar malament, és a dir, a l’altar.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×06 El club d’admiradors d’en Murdoch – The Murdoch Appreciation Society

Un agent de policia descobreix el cadàver d’un home en un parc de Toronto. Tot sembla indicar que l’han apunyalat. La víctima no porta cap mena d’identificació al damunt, i el primer que haurà de fer l’inspector Murdoch és descobrir de qui es tracta. Però l’enigma es complica quan descobreixen que l’home no va morir apunyalat, i que la seva identitat és d’allò més sorprenent.

Veure més detalls de la fitxa