Els misteris d’en Murdoch – 8×10 En Murdoch i el temple de la mort – Murdoch and the Temple of Death

En Murdoch no havia topat mai amb un assassí tan estrany: en aquest cas, no es tracta d’una persona, sinó d’un edifici. És un temple amagat enmig del bosc que sembla que conté alguna cosa molt valuosa, perquè està ple de trampes mortals per a qualsevol que intenti trobar-ne el secret. La investigació portarà en Murdoch a retrobar-se amb la doctora Bajjali, i aquesta arqueòloga egípcia li explicarà que el misteriós cas pot estar relacionat amb la recerca del Sant Grial.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×07 Eleccions – Election

És el dia que el regne del rei Julien XIII es reuneix davant de la cova on viu el monstre Negrú i li tira menjar perquè no surti i els devori a tots. Però, “accidentalment” en Mort cau a la cova i el rei Julien, en Maurice i la Clover baixen a rescatar-lo. Una vegada dins de la cova, tenen una sorpresa que els deixa a tots tres garratibats i esmaperduts.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×03 Consciències

La convocatòria d’una manifestació contra les guerres el mateix dia que la Judit compleix els quaranta trasbalsa la vida familiar. L’Eduard, acomodat i amb compromisos amb el poder, intenta impedir que la família se li “manifesti” amb l’excusa que els vol protegir, però davant la seva actitud dictatorial la família en ple li munta una vaga de silenci mentre la Judit s’aferra als ideals més radicals com un retorn a la joventut.

Veure més detalls de la fitxa